середу, 16 лютого 2011 р.

L.O.V.E

Вчорашній День Св.Валентина нагадав про те, що пора зробити новий запис в моєму блозі :)
Ні для кого не секрет, що кохання - це напотужніше джерело натхнення для будь-якого художника. Не даремно сказала одна відома людина, що для декого творчість - є не що інше, як любов. Якщо прийшло натхнення, ти просто пишеш картину. Якщо ж тебе переповнюють почуття, ти можеш просидіти перед мольбертом до глибокої ночі, а то й до ранку, не помітивши, як темніє і світає за вікном. А все навколо перетворюється на "La vie en rose".
Саме тому кожному митцю потрібна муза. Як сказав Пабло Пікассо, "Якби мені не було кого любити, я полюбив би дверну ручку". Жартував, звичайно :). В його житті була не одна історія кохання, завдяки яким створені справжні шедеври в різні періоди його життя. Такі різні, як і жінки, яких він любив.
Так що сміливо кажіть "Так" коханню! Можливо, у вас народиться не одна геніальна ідея, і не обов'язково в живописі. Креативність має так багато проявів!
Не можу не згадати найпрекрасніших слів про любов, які я будь-коли чула. Це вічні слова, які ніколи не втратять своєї актуальності:
"Любов довготерпить, милосердствує, любов не заздрить, любов не величається, не гордиться, не безчинствує, не шукає свого, не дратується, не мислить зла, не радіє неправді, але радіє разом істині, все покриває, всьому вірить, усього сподівається, все переносить".
Якби всі любили ось так, наш світ справді став би прекраснішим.

1 коментарів:

Анонім сказав...

Юль, а в тебе є муза? Ти когось любиш зараз?

Дописати коментар